Spørgeskema

I forbindelse med Aalborg pirates sæson 17/18 har der været flere der har spurgt ind til køb af mine billeder. Dette har jeg nu forlagt administrationen og vi skal kigge nærmere på det til 18/19 sæsonen. Derfor kunne jeg godt tænke mig at få et overblik over hvilke størrelser i ønsker så vi kan kigge nærmere på priserne.

Derfor ville det være dejligt hvis du lige ville bruge et kort øje blik på og vælge de størrelser du kunne tænke dig og købe billeder i. Du må gerne markere flere størrelser 🙂

Det er ikke til at fatte !!
Utroligt hvor langt man kan nå på så kort tid. For godt 5 år siden var jeg til min første Ishokcey kamp, takke være et medlem af Ehlers familien, og siden har jeg elsket sporten. Ja faktisk så meget at jeg begyndte at samle sporten og min passion for fotografering. Jeg lavede en aftale med AaB Ishockey om at tage billeder til deres 1. divisions kampe, der fra blev det U20.

så tiggede der pludslig en besked ind fra direktøren for Aalborg Pirates om jeg kunne tænke mig og fotografere for dem også..  Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej tak til. Så brede det sig til alle hold i AaB Ishockey, Ja man skulle tro det stoppede her… Så fik jeg i starten af sæsonen i år en aftale med Ishockey magasinet Faceoff.dk og NU har jeg fået 100% presse adgang til VM.

Der er ikke bare tale om en enkelt kamp, nej jeg kan FRIT vælge. Så jeg har selvfølgelig taget fri og dækker alle kampe under VM i Herning og nupper også finalen i KBH.

Jeg tror ikke helt jeg forstår hvor langt jeg er nået før jeg står der blandt hele verdens pressen. og ja hvem ved måske møder jeg et af mine fotograf idoler Jeff Cable.

En ting er ihvertfald sikkert.. Jeg fucking glæder mig !!!

Jeg vil helt sikkert skrive lidt om det her på hjemmesiden, mon ikke også jeg laver en video om min rejse og sidst men ikke mindst kan mine billeder ses på faceoff.dk

 
Black Friday

i skal selvfølgelig ikke snyden på Black Friday, derfor giver jeg 50% på alle størrelser. Uanset antal

Brug koden ” BF17 ” under bestilling for at opnå de 50%

Opret en konto og modtag en rabat kode til 10% rabat Luk